Maj 27 2015

Livet är orättvist och grymt

Publicerades av kl 12:27 e m i Nyheter

Vår fina Leo finns inte mer – förra torsdagen (23/4) kom vi verkligen till vägens ände då urinstenar helt blockerade så han inte kunde kissa. I valet att operera honom för tredje gången på 5 månader eller låta honom slippa lida mer var valet lätt. För hans skull – jag är fortfarande helt förtvivlad och saknaden efter honom känns mellan varven helt ohanterlig. Som min granne sa: våran solstråle på Nissastigen finns inte mer, det är totalt mörkt. Ja, precis så känns det.

Leo blev en kort och väldigt fin parentes i våra liv – alltid lika glad och lättsam. Han smälte in i alla sammanhang och var den finaste, fina. Det känns så fruktansvärt orättvist att vi inte fick mer tid tillsammans.

Finaste Leo

Vi kommer aldrig att glömma dig, Leo <3 du finns i en speciell plats i våra hjärtan.

Bli Först Kommentera

Trackback URL | Kommentarer RSS

Skriv gärna din kommentar