Arkiv för oktober, 2010

Okt 17 2010

Det är höst nu!

Publiserad av under Nyheter

Det syns kanske på korten *ler*… som är tagna med min mobil så kvalitén är inte den bästa. Men onekligen praktiskt med en hyfsad kamera i mobilen för mig som ALLTID har mobil med mig men sällan kamera.

Det händer inte så mycket här nu – jag har lite lösa planer för nästa år som OM de går i lås kommer innebära en valpkull med ”Ginnie” som mamma – ”Ginnie” som egentligen heter Ace of Spades Just Like Heaven och hon är en dotter till ”Mynta” o ”Manne”. För oss känns det viktigt att behålla våra ”gamla” linjer – ”Ginnie” är barnbarnsbarn (hmm…blev det rätt nu?!) till vår första tik CIB o NORDUCh Chess Liz-Taylor ”Lisa” som inte bara var en vacker tik – hon hade ett synnerligen rastypiskt temperament med rasens utmärkande smarthet. På ett sätt känns det dessutom mer värdefullt att ”Ginnie” får en kull valpar efter sig än ”Daisy” – baserat på det faktum att ”Daisys” blod finns representerat i hög grad i hela Norden – det som finns bakom ”Ginnie” är snarare underrepresenterat! Vi hoppas verkligen att våra planer ska klaffa denna gång….

Försökte få in ett kort på en ung ”Ginnie” men lyckades inte – det lär komma ett senare!

Andra funderingar är om ”Daisy” ska anmälas till Cruft´s! Hon kvalificerade sig dit på utställningen i Hilleröd, Danmark o då det har varit en av mina drömmar under många år att få ställa ut på ”Världens största hundutställning” – vet inte om den är störst längre iofs…- kan det nog bli så att det blir en resa till Birmingham under mars månad – kul att ha något att se fram emot nästa år är det iaf…Kramar till er alla o glöm inte att klä på er ordentligt nu när det är kallt ute, burr….

2 Kommentarer, skriv du oxå!