Apr 01 2019

Valpar 2019-03-12 L-kullen

Publicerad av

Sandy 2019

Pappa till kullen, MultiCh O’Zone Sandman, eller Sandy som han kallas, är en mycket stilig och trevlig kille. Han är född i Finland men bor nere i Kroatien hos Anita och Zeljko Radic, kennel Lacrima Christi

Maggan - Lacrima Christi Cradle oflove

Och mamma Maggan heter egentligen SeUch Lacrima Christi Cradle oflove och är född i Kroatien. Hon kom till oss när hon var 16 veckor. Maggan har redan blivit utställningschampion men främst är hon en alldeles underbar hund hemma, snäll och väldigt okomplicerad.

Valparna föddes 12 mars och vi har 6 härliga killar och en tjej! Vi kommer att presentera var och en för sig när de blir lite äldre. I morgon blir de 3 veckor och vi har till våran stora glädje konstaterat att alla hör.

Valp 14 d

Den största killen i kullen – han utmärker sig på många sätt.

Våra valpar levereraras tidigast vid 8 veckor och givetvis är dom regelbundet avmaskade, vaccinerade, veterinärbesiktigade , chipmärkta och registrerade i Svenska Kennelklubben. Vi lägger stor vikt vid att föda upp våra valpar på ett fullödigt sätt – valparna börjar tillskottsmatas väldigt tidigt, dels för att spara mamman men också för att de ska utvecklas optimalt. När valpen levereras har den med sig en komplett matlista som vi förväntar oss att den följs.

Vi har många års erfarenhet av dalmatiner – 1978 köpte vi våran första som var en svarttecknad hane. Han har haft många prickiga efterträdare och 1990 föddes våran första kull. Vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och finns alltid till för våra valpköpare genom hela hundens liv.

Alla är välkomna på besök för att bekanta sig med valparna och givetvis även oss. Fri prövningsrätt tillämpas – vi är måna om att hitta riktigt bra hem till våra valpar och även att våra valpköpare känner sig trygga i sitt hundköp. Våra hundar/valpar är försäkrade i Agria.

Bli Först Kommentera

Trackback URL | Kommentarer RSS

Skriv gärna din kommentar