Arkiv för maj, 2009

Maj 26 2009

Lite blandat….

Publiserad av under Dagbok

Den stora händelsen är väl att Mynta o Manne har blivit farmor o farfar *S*… det tyckte dom var klart värt att fira i varsin Biabädd… Haha – vi slipper ha något ansvar!!!!

Den stora ”vedtravningen”… man kan inte förbereda sig nog inför vintern!!!

O till sist lite blommor från landet – jag åkte upp dit efter en rätt jobbig lördag – utflykt på jobbet… tycker nog trots vissa incidenter under utflykten att båtresan hem var värd alla besvär – att se Stockholm från båt är en ren njutning.

Till sist lite om Daisy – vilken underbar hund!!!! Nu har hon oxå kommit på att hennes matte är roligare än vilken hare som helst – lite skillnad från när hon kom tillbaka….

4 Kommentarer, skriv du oxå!

Maj 10 2009

Fler kort från Iggesund….

Publiserad av under Dagbok

Tog ju inga kort själv – men andra var flitiga med kameran o delade snällt med sig av kort! Tackar för det Strega som har tagit nedanstående fina bild från tikarnas championklass – visserligen var de bara 2 men god konkurrens hade vi!

Daisy - Iggesund

Daisy - Iggesund

Foto: Strega

iggesund20-0920181-bild-3-tacken

Foto: Christina Olsson
BIRo BIM i Iggesund – med fina vinnartäcken på! GRATTIS P-O Mattsson till första certet på egna uppfödningen Bankirens A Star Is Born ”Lufsen” som oxå blev bästa hane på ”Norrlandsspecialen”!!

4 Kommentarer, skriv du oxå!

Maj 10 2009

Daisys skrytbord…

Publiserad av under Dagbok

som dessutom är avdammat *ler* innan jag la dit hennes ”vinnartäcke” o valda delar av prisskörden! Daisy hade inte den minsta lust att bli fotad med – i hennes tycke – ”tramstäcket” en gång till, det räckte väl en gång igår….

prisbord-001

Bli Först Kommentera

Maj 09 2009

Daisy BIR på specialen!!!

Publiserad av under Dagbok

Det blev som jag trodde… en synnerligen trevlig utställning i Iggesund. I går grillade vi våra laxpaket – det var SÅ gott! Efter en god natts sömn – iaf för mig – vaknade vi till en rätt gråmulen dag – men inget regn och mitt på dagen lyste t o m solen. Domare Hans Rosenberg dömde effektivt även om det delades ut en hel del andra pris o CK var han inte direkt generös med heller *ler*. Uppenbarligen tyckte han iaf om Daisy – som då blev Bäst i Rasen o fick med sig en hel drös med priser o rosetter hem – det i mitt tycke finaste hederspriset ser ni nedan – först ett kort från den vackra campingen/utställningsplatsen o efter den kommer paketet oupptaget. På sista bilden den underbart fina dalmatinern jag hittade i det väl inslagna paketet!!!

Kommer mer kort….Kram på er alla

2 Kommentarer, skriv du oxå!

Maj 07 2009

Bra dag idag!

Publiserad av under Dagbok

Den började med att jag fick veta resultatet på den senaste skrivningen – hade inga större förhoppningar då jag hade skrivit den *ler* så jag var mycket nöjd med resultatet MVG! Visserligen med ett förargligt minus efter… men vad gör väl det?! Nu ska jag se till att vara lite mer utförlig o omständig på den sista skrivningen *S*. Tror t o m att jag ska ta med mig studielitteraturen upp till dalmatinerspecialen i Iggesund i helgen! Kan ju bli lite tid över att plugga *ASG*….även om jag inte riktigt tror på det – Eva o jag åker upp mitt på dagen i morgon med alla 3 tikar i Volvon som mamma snällt lånade ut – skönt att ha lite mer plats än vad jag har i min egen bil.

Vi ska grilla i morgon kväll – jag har t o m lyckats få tag i svensk färskpotatis – tack jobbet! som ska få göra sällskap i foliepaketet med marinerad laxfilé, sparris o annat gott. Det brukar alltid vara hur trevligt som helst på denna utställning så vi ser verkligen fram mot detta!

Återkommer med resultat i helgen! Kram på er alla.

3 Kommentarer, skriv du oxå!

Maj 05 2009

Ett par lediga dagar….

Publiserad av under Dagbok

Då styrde Daisy och jag upp på landet. Vi har ätit god mat o gått trevliga promenader – ffa på lördagen då solen värmde gott.

Korten är på Mynta – tyvärr var hon lite för snabb när hon rejsade i lerdiket *ler* så jag hann inte ens få upp kameran!

Bli Först Kommentera