Arkiv för mars, 2010

Mar 28 2010

Vi fyller år idag!

Publiserad av under Dagbok

Bosse o Ginnie

Både jag, Bosse (Ace of Spades Just a Gigolo) o hans syster Ginnie (Ace of Spades Just like Heaven) har födelsedag idag, GRATTIS till oss alla! Kortet på syskonen har jag helt fräckt snott av Katarina utan att fråga om lov *S* – jag har inte ett kort på denna dator från tiden de var småvalpar…..

Hoppas Bosse o Ginnie får en underbar fyraårsdag med massor av presenter – min egen dag är tyvärr inte så bra med feber o en hals som känns hemsk…blir att ta det lugnt o softa i säng/soffa…

Kram på er!

1 kommentar finns

Mar 22 2010

Oturen förföljer oss…

Publiserad av under Dagbok

Jag skrev ju för en vecka sen att Daisy var helt återställd – o det stämde bra i några dagar! Sen har damen lyckats skada sin sporre IGEN, suck o stön. Nu är det ingen större fara med henne, bara vi undviker de värsta snövallarna o håller oss på slätmark kan vi gå rejäla promenader och njuta av solen – iaf denna eftermiddag.

Förra veckan var jag ”assistent” till en av våra stammisar på jobbet i ett för honom mycket känsligt och jobbigt ärende. Då detta var på arbetstid hade jag absolut inte tänkt mig detta bombardemang med blommor som han utsatte mig för *ler* men nedan ses de nya fina blommorna som pryder ett av mina köksfönster. Roligt att min lilla insats blev SÅ uppskattad, verkligen mer än jag hade väntat mig!

varblommor-mars-10-002

Kram på er!

2 Kommentarer, skriv du oxå!

Mar 14 2010

Våren är på G!

Publiserad av under Dagbok

Även om det är mycket snö kvar har vi liiiite vårkänslor! Ffa idag *ler* när det börjar synas REN asfalt på vissa håll….även om jag mestadels känner mig som Bambi på isen.

Daisy är nu helt återställd – både från kennelhosta, skendräktighet o skadan i skuldran, SKÖNT! Vi har börjat finslipa formen inför första utställningen i Danmark som är första helgen i maj – längtar efter den dagen då jag kan ta fram cykeln igen – fast det lär väl dröja ännu ett par veckor.

Fortfarande är det alldeles för kallt ute för att fota tycker jag *ler* så idag blir det en bonusbild tagen inomhus på en av mina påfågelciklider – som synes växer dom o frodas…Kram.

Jag växer o växer....

Jag växer o växer....

Bli Först Kommentera