Arkiv för september, 2009

Sep 30 2009

Mer Åland…

Publiserad av under Nyheter

Tack för korten Angelika! Jag vet ju inte vem som tagit dom….men tack iaf! Jag är fortfarande lika glad över söndagens resultat – det kändes SKÖNT att bara åka till Finland en gång o så var det klart – till skillnad mot Norge som det uppenbarligen aldrig går bra i *S*. Att resan var så trevlig förutom det fina resultatet gjorde ju inte saken sämre precis – perfekt att kunna åka från Grisslehamn som ligger en knapp timmes körväg hemifrån mamma Birgitta o dessutom bara 2 timmars resa över havet. O med massa god mat på båten!!! Iaf på vägen dit – på vägen hem frossade jag i en jättetallrik pommes frites med salt o ketchup *ler* – kanske inte det mest sunda men blir man sugen på skräpmat är min filosofi att då ska man äta det oxå! TACK för alla grattis o kram på er alla.

Bli Först Kommentera

Sep 28 2009

FINSKT CHAMPIONAT!!!!

Publiserad av under Dagbok

aland-2009-005

Såhär ser det ut *ler* dagen efter…vi kom hem! Obäddad säng mm mm Fast fortfarande på gott humör – kan man bli annat efter god mat på vägen till Åland = Mozarellafylld kalvfilé med tillbehör? Även stugan uppfyllde våra förväntningar – alla möjliga faciliteter fanns – ffa bra toa o dusch – det uppskattades!

O inte att förglömma utställningen – Daisy fick cert, CACIB, finskt championat o till slut blev hon oxå BIR!!!

3 Kommentarer, skriv du oxå!

Sep 21 2009

Dagens promenad…

Publiserad av under Dagbok

Inte så mycket som hänt sista tiden – förutom då att jag är frisk igen! Jag var sjuk (= hemma från jobbet *ler*…) i en vecka o då åkte jag upp på landet. Skönt att bli omhändertagen, tack mamma! Inte blev det speciellt mycket kort tagna heller… förutom det sista i galleriet som visar Mynta på våran trappa en av de fantastiska soliga dagarna.

Resten av bildgalleriet nedan är från dagens promenad – fortfarande lika fint väder även om det syns på ett kort att höstfärgerna är på G. Vårat promenadstråk är väldigt nära Bromma flygplats m a o klart bullerstört men det är f ö ett trevligt område! Tyvärr märks min kameras begränsningar när jag försöker fota Daisy i full galopp – det blir bara något prickigt sudd *ler*…

2 Kommentarer, skriv du oxå!

Sep 07 2009

H1N1 eller den nya influensan…

Publiserad av under Dagbok

swine-flu-advice-warning

O så här kan jag alltså förvänta mig att se ut snart *S*!!! Känns sådär….

Förkylningen jag fick strax före Medevi (ber om ursäkt ifall jag smittat någon) visade sig alltså vara ”svininfluensa” el H1N1 – med facit i handen skulle jag naturligtvis stannat hemma o ffa INTE gått och jobbat… men så dålig var jag inte. Sämst är jag nu – med en eländig hosta som vägrar ge med sig o feber. Fast inte värre än att jag kan tvätta, diska, gå ut med Daisy mm mm. Den känns knappast livshotande!

Men… återigen – det var inte min mening att sprida mina hemska baciller – kram på er alla o krya på er!

3 Kommentarer, skriv du oxå!