Arkiv för juli, 2013

Jul 02 2013

Tillbaka till vardagen efter semestern.

Publiserad av under Nyheter

Leo övar på att stå snyggt

Leo övar på att stå snyggt

Innan jag åkte hem till Bromma i söndags var det dags för en fotosession med en entusiastisk 15-veckors valp – det blev många raderade kort kan jag säga :-)Just nu växer han som ogräs, ffa benen o jag ser att hans huvud inte alls hänger med kroppen. Det ska bli både spännande och roligt att följa hans utveckling, hittills är jag mer än nöjd med honom, han har en underbar personlighet som jag redan första gången jag såg honom i Tallinn föll för! Han verkar oerhört lättlärd också, han är i stort sett rumsren och har lärt sig lite basiclydnad – sitt, stå och stanna. Han verkar också sakna dalmatinerns ambitioner att vara draghund ;-) han går jättefint i koppel! Det största problemet med honom har varit bilåkning – han har kräkts duktigt men resan hem från mor i Roslagen i söndags funkade utmärkt och även våra resor till jobbet. Förhoppningsvis har han vant sig nu.

Från början var inte tanken att han skulle vara med mig på jobbet redan, han är ju fortfarande bara barnet :-) men då mamma Birgitta har fullt upp med allehanda sysslor blev det så att Leo – med barnsköterska Mynta – är med nu. De gillar verkligen att vara sociala med alla olika människor som finns på mitt jobb. Bra träning för Leo – givetvis får han också koppla av större delen av dagen….

Lite skönt är det med vardagen ;-) trots att klockan ringer alltför tidigt på morgonen. Semestern har varit väldigt vilsam, mycket tack vare Leos förmåga att sova på morgonen och även att han är så lättsam att ha. Det jobbigaste har väl varit vårat försäkringsbolag som uppenbarligen inte vet att samköra uppgifter- trots att vi både har mottagit beklagande över att Crille inte finns längre och skickat in alla uppgifter från veterinär mm har vi fått papper att fylla i om vi anser att han är frisk?! Hittills har jag inte ringt och frågat vad i h-e dom håller på med – känner att det är slöseri med energi och i slutändan blir det nog bra ändå.

Avslutar med nytaget kort – Mynta o Leo har verkligen blivit kompisar.

Mynta myser

Mynta myser

1 kommentar finns