Arkiv för juli, 2012

Jul 17 2012

Det blev inte som vi tänkt…..

Publiserad av under Nyheter

Livet kan förändras fort – det fick vi erfara i Vårgårda! Vi åkte ner söndag 8 juli i ösregn :-) och såg fram emot en spännande och rolig jubileumsvecka fylld av aktiviteter. Det var både utställningar, mentalbeskrivning, lydnadsträning och jag hade även anmält Crille till lydnadsklass 1. Dessutom skulle mamma Birgitta ha åkt till Kreta från Landvetter lördagen 14 juli….

Det enda vi gjorde gemensamt var Crilles mentalbeskrivning på måndagen….Den gjorde han iaf alldeles strålande, vi var SÅ nöjda med hur han hanterade alla situationer och utan att ta i för mycket kan vi konstatera att han är precis som vi vill att en dalmatiner ska vara mentalt. Ska publicera hans protokoll senare här på hemsidan.

Sen inträffade då det helt sanslösa – mamma går ut med Mynta och lyckas vrida till knät på en asfaltskant :-( med tanke på att hon hade gått flera timmar i skogen och detta hände på i stort sett helt plan yta kan vi prata maximal otur. Det blev Alingsås sjukhus för hennes del o därifrån ambulanstransport till Norrtälje sjukhus. Ingen firande av SDS 50-årsjubileum eller Kreta för hennes del alltså, tyckte så synd om henne….

Jag stannade iaf kvar och försökte ha trevligt! Det funkade mestadels, men jag hoppade över lydnadstävlingen och tog en rejäl sovmorgon istället. Utställningarna gick sådär, blandat excellent o very good på Daisy o Crille. Återkommer med resultat senare…

NU ska jag hämta hem mamma :-) o hoppas att alla får en fortsatt bra sommar o inte alltför mycket regn, kram

Bli Först Kommentera

Jul 07 2012

Semester o SDS 50-årsjubileum!

Publiserad av under Nyheter

2 veckor har jag varit ledig, skönt! O i morgon bär det av till Vårgårda o en vecka full av aktiviteter. Crille ska vara med på mentalbeskrivning, lydnadsträning, 2 utställningar samt en lydnadstävling :-) Efter dagens lydnadsgenrep som var sällsynt lyckat är förväntningarna på tävlingen ganska låga…..men det är första gången o någonstans ska man ju börja, eller hur?!

Daisy är anmäld till bägge utställningarna o har i kväll fått sig ett behövligt bad :-) liiite synd att hon inte kan gå i veteranklass, men hon blir 8 år på lördag – mao ett par dagar för sent.

Fortsatt skön sommar!

Bli Först Kommentera