Arkiv för augusti, 2010

Aug 22 2010

Framgångarna uteblev….

Publiserad av under Dagbok

för både ”Daisy” o ”Mynta” i Askersund. ”Daisy” lyckades visserligen placera sig som 4:a i en stor championklass på lördagen men på söndagen var det mkt mediokra resultat *ler* – ”Daisy” oplacerad i championklass o ”Mynta” hade ingen som helst lust att låta domaren titta närmare på henne – hon blev, med all rätt, placerad som reserv i veteranklassen!! Har aldrig varit med om att en hund talat om så tydligt för en domare att mig ska du minsann inte titta på…. däremot gick hon fram till honom när han vände ryggen till! Men trevligt hade vi för övrigt med boende på en enkel campingplats – Åsa B bidrog i vanlig ordning till god stämning!

I går var vi i Norrköping – hade anmält dit mest för chansen att se några av ”Bosses” barn (Manne o Myntas barnbarn, alltså!) som Karin Jackson, kennel Kryddhunden fött upp. En kom dit iaf då Karin själv missat anmälningstiden – det var ROLIGT att se ”Hugo” sdom hade utvecklats riktigt positivt! O lite ”rehab” blev det även för de uteblivna framgångarna förra helgen *S* – ”Daisy” blev BIM o det får väl ses som en snygg avslutning på detta utställningsår för hennes del.

Hon har nämligen börjat löpa…o vi har bestämt oss för att verkligen försöka hitta rätt dag att para henne på! Det kommer att bli ett äventyr det också – bestämt oss för hane/hanar har vi också gjort o nu hänger det på NÄR hon ska paras vilken det blir! Fortsättning följer…Kramar till er alla o håll tummar för att vi får fina ”julklappsvalpar”!!!!

Bli Först Kommentera

Aug 13 2010

Utställningshelg!

Publiserad av under Dagbok

Nu åker vi till Askersund! Vi ska ställa ut både på den internationella o SDS Riksutställning – bor gör vi på campingen i Laxå o nu hoppas vi på fint väder, framgångar i ringen för både Daisy o Mynta som debuterar som veteran på söndag! Kram på er alla…

2 Kommentarer, skriv du oxå!

Aug 03 2010

Semestertider….

Publiserad av under Nyheter

Buske full med humlor som vi såg på promenaden

Promenader går vi – oavsett väder…

Jakttornet - Daisy kanske vill upp i det för bättre koll?!

Daisy jagar inte längre! Så skönt att kunna ha henne lös i skogen…

Blommor på vår altan!

Vi har en mysig altan med vackra blommor.

Daisy leker grillmästare...

När vädret tillåter grillar vi gärna – även Mynta o Daisy uppskattar detta!

Så här tillbringar vi alltså semestern…när andan faller på blir det även hallonplock. Vi har massor med hallon, mums! Tyvärr verkar alla blåbär ha torkat in… små o ynkliga är dom. Så någon drottningsylt lär det INTE bli…

Kramar från oss i Roslagen…

2 Kommentarer, skriv du oxå!