Arkiv för maj, 2012

Maj 06 2012

Lite vårnytt….

Publiserad av under Nyheter

Det var ett tag sen jag skrev här – vet att jag en gång haft ambition att uppdatera lite mer frekvent men sen kom Facebook :-)

Så vad har hänt? Jag o Crille har både avslutat första lydnadskursen och även påbörjat fortsättning. Det går bättre och bättre även om jag i dagsläget har väldigt svårt att se oss tävla i lydnadsklass 1 i sommar. Men vi får se, träningen kanske plötsligt sitter klockrent :-)

Vi var även till Västerås i slutet av april, utställning, årsmöte samt Kirriträff (Ace of Spades Kate Bush) stod på agendan. Utställningen är inte så mycket att orda om, Crille fick ett VG (very good) med följande kritik: Behöver tid att utvecklas i kroppen, är fortfarande ganska gänglig, bra huvud och uttryck, bra hals o rygg, normala vinklar bak, rör sig bra från sidan. Tja vad säger man?! Han går i juniorklass….Årsmötet avlöpte OK och vi var några kvar till den efterföljande middagen. Natten spenderade jag, Katarina B o Crille på Scandic hotell. Följande dag träffade vi syster Kirri som hade blivit stora damen. De fick busa runt lite o jag passade på att ta några kort på henne med den nya kameran (ja, jag tröttnade på mobilkameran!). Resultat syns längst upp på sidan, de andra två korten är från idag när vi hade en lyckad träning nere på Brommafältet. Det är härligt med allt som börjar blomma nu, så ta vara på denna underbara årstid. Kram, kram

Bli Först Kommentera