Arkiv för december, 2011

Dec 31 2011

Vi ser fram mot 2012!

Publiserad av under Nyheter

Jul a la Sthlm city!

Såhär ser det ut på Sergels torg :-) finaste julstämningen som varar över det nya året, hoppas jag….då 2011 knappast var ett år att komma ihåg. Trots våran valpkull :-) nu verkar det som alla har landat i sina hem, tack till alla som tar SÅ väl hand om dom!

Återkommer med en årskrönika :-) Gott slut o Gott Nytt!

Bli Först Kommentera

Dec 19 2011

Mer höjdpunkter i höstmörkret!

Publiserad av under Nyheter

Ace of Spades Imagine "Daisy" är CIB UCh!!!!Finaste Kajsa

Hade ju glömt bort :-) att vi fått bekräftelse från FCI på ”Daisys” (Ace of Spades Imagine) Internationella championat – strålande prestation o vi är stolta över henne. Tur att jag inte har räknat på hur mycket detta har kostat, både i engagemang o även i bensinpengar :-) För att inte tala om övernattningskostnader i både Finland o Danmark, med flit utelämnar vi Norge som vi ALDRIG har haft framgång i……..

Över till finaste kortet på ”Kajsa” o husse Martin :-) Kan vi tala om en bättre knähund som har funnit sig väl tillrätta?!

Motsatsen till höjdpunkter är djupa dalar…. dom finns o har blivit ganska många den senaste tiden – Boings Janne finns inte längre o det är en stor förlust ffa för matte Katta men vi är många övriga som sörjer – även promenadkompis Shimai är numer inte hos oss o även våran egenuppfödda Ace of Spades Hot Legs ”Bessi” finns i hundhimlen.

Allt för denna gång, kramar till er alla!

1 kommentar finns

Dec 13 2011

Höjdpunkter i höstmörkret.

Publiserad av under Nyheter

För dom finns :-) Kanske inte när klockan ringer på morgonen o det är totalt svart – svårt att se fram emot morgonpromenad just då i alla fall!

Men, men vi börjar med det roligaste – Kajsa har hittat ”sitt” hem! Roligt att hon har kommit till engagerade ägare som dessutom har gett henne tid att vänja sig vid den nya miljön – det är ett stort steg att komma från Roslagens skogar till Söders mest trafikerade kvarter – iaf när det gäller folkvimmel :-) Tack Sabine o Martin för erat engagemang i Kajsa och att ni tar så bra hand om henne.

”Crille” – Ace of Spades King Creole har haft fina framgångar i utställningsringen – vi åkte till Enköping 13 november o där blev han BIR i grym konkurrens ( han var enda dalmatiner!) men till slut blev han BIG-2 iaf :-) Trevlig dag!

ace-of-spades-king-creole-111211 Nordic junior winer 2011

O kortet är från helgen när ”Crille” blev med titel :-) han är numera Nord JV-2011 – har nog inte riktigt insett :-) o vill tacka alla för gratulationer mm KRAM

Bli Först Kommentera