Arkiv för augusti, 2013

Aug 15 2013

Semester del 2

Publiserad av under Nyheter

Än så länge har vi inte satt igång med några av de stora projekten – måla hus, gräva upp jordgubbslandet o rensa el putsa fönstren…vi, iaf jag, bara latar oss! Lite träning med Leo blir det men mest går vi i skogen på härliga promenader.

2013-08-14 Daisy o Leo 007

Vi försökte få lite fina uppställda kort på Leo också. Han börjar ju bli en stor pojke nu :-) hela 5 månader. Roligt att se att han får alla tänder – även om det inte är prio ett underlättar det i utställningssammanhang, ffa om vi åker utomlands med honom.

Alphadirato Lion King - Leo 130814 001Alphadirato Lion King - Leo 130814 002

Våran fina lille kille som ffa är en stor glädje att ha, klok och förståndig – för det mesta – och så rolig att jobba med, han har en positiv inställning till allt. Vi ser fram emot att åka till Dalmatinerspecialen i Herrfallet Arboga sista helgen i augusti där både Daisy, Leo och Kenta ska ställas ut. Jättekul att träffa alla våra vänner i dalmatinervärlden ;-)

Bli Först Kommentera

Aug 04 2013

Solig och skön söndag

Publiserad av under Nyheter

När det är så här varmt gäller det att hitta lämpliga aktiviteter för Leo – han växer så det knakar och att då fresta på med promenader är inte att tänka på. Dessutom är det som sagt, väldigt varmt!

Så idag åkte vi in till Söder för att träffa Kajsa med matte Sabine o husse Martin i Vintertullsparken. Det är längesen vi träffades men Kajsa blev så glad att se ”gammelmatte”! Det är så mysigt med våra ”valpar”, de känner alltid igen oss. Leo blev också glad att se en prickig hund :-) Kajsa hade blivit ”vuxen” och det var så roligt att se vilken fin kontakt hon har med matte o husse. De har verkligen lyckats få henne till en lydig tjej som gör fin PR för rasen.Kajsa i Vintertullsparken

Vi tog en hel del bilder på Leo oxå….men när jag hade laddat ner dom konstaterade jag att valpen består av fyra förskräckligt långa ben – dessutom var hans svans överaktiv mest hela tiden ;-) det här är väl det som var bäst
Leo 20 veckor

Väldigt gänglig pojke som snart blir 5 månader. Tandömsning pågår för fullt också, nu är det ”bara” ett par tänder + hörntänderna som ska bytas ut. Det ska bli skönt när det är klart.

Snart dags för andra semesteromgången – bara 5 dagar kvar innan 3 semesterveckor, känns bra :-)

Bli Först Kommentera