Arkiv för oktober, 2011

Okt 17 2011

Välkommen tillbaka Kajsa!

Publiserad av under Dagbok

Ja, efter en vecka blev det så :-) Bara att konstatera – ibland blir det absolut inte som man tänkt sig.

I lördags kväll kom ”Kajsa” till Bromma och då jag hade ett ringsekreterarjobb för Vinthundsklubben i Vallentuna under helgen fick hon helt sonika följa med dit på söndagen. Trots att jag hela dagen var upptagen i ringen (fransk domare som iofs talade engelska men tänkte på franska tog förskräckligt lång tid på sig :-) ) och hon fick rastas av vilt främmande människor tyckte hon hela tillställningen var jättekul – från raggiga varghundar till små italienare. Fast gladast blev hon såklart när matte Birgitta kom med ”Mynta” o ”Crille”. Vi tyckte det bästa var att hon fick komma tillbaka till mamma Birgitta då hon inte är lika van som ”Crille” vid rutinerna som råder här i Bromma.

Nu ska vi ”bara” bestämma oss för hur vi ska göra med ”Kajsa”, behålla henne hemma eller hitta en ny ägare?! Vi funderar :-)

1 kommentar finns

Okt 08 2011

Hejdå Kajsa….

Publiserad av under Nyheter

Sista myset med mormor

Nu är det tomt här :-( bara en gammeltant i form av ”Mynta” som undrar var hennes lekkompis ”Kajsa” har tagit vägen! ”Kajsa” är just nu på väg hem till Bohus med Jenny, Niklas, Axel o Ella. Det kändes bra att hon bara hoppade in i deras bil som den mest naturliga sak i världen – även om vi kommer sakna henne enormt är vi övertygade om att ”Kajsa” kommer att få det toppenbra. Återkommer med rapport om hennes installation :-)

Bli Först Kommentera