Arkiv för januari, 2011

Jan 30 2011

Ginnie är på plats!

Publiserad av under Nyheter

Snart iaf – just nu är hon, ”Mynta” o Birgitta på väg till Holmen, Norrtälje! Jag hämtade henne i går nere i Bor, Värnamo och tog tåget både fram och tillbaka – jättesmidigt gick det och skönt att slippa oroa sig för att det ska bli snöstorm, blixthalka el ngt annat otrevligt!

Som jag tidigare sagt – valpar ÄR det och med tanke på hur ”Ginnies” mage ser ut är det mååånga…..jag fick nästan känsla av att jag fick med mig en flodhäst hem istället för hund *ler*.

Nu ska hon få ta det lugnt i Roslagen och vänja in sig. Jag återkommer med hur magen utvecklas fram till det är dax för valparna att födas!

Bli Först Kommentera

Jan 23 2011

Ginnie ÄR dräktig!

Publiserad av under Nyheter

Ginnies mage

Efter att ha fått detta kort – taget med mobilkamera o därför ingen högre kvalité *ler* – är vi helt säkra på att det finns valpar i hennes mage!

Så nu är nästa steg att åka och hämta henne nästa helg – det ska bli både spännande och jätteroligt!

1 kommentar finns

Jan 10 2011

Det ser lovande ut!

Publiserad av under Dagbok


Lite kort från Roslagen! Ännu mer snö *ler*…

O sen hoppas vi att matte Christina har rätt o att ”Ginnie” faktiskt är dräktig. Alla tecken tyder på det iaf – o jag har skickat x-tra vitaminer idag till Värnamo, Bor….

Det ska bli SÅ roligt med valpar igen – det är nästan 5 år sen sista kullen o med tanke på varför vi tar den här kullen känns det ännu mer spännande.

God Fortsättning på det nya året!!!!!

1 kommentar finns