Arkiv för maj, 2011

Maj 29 2011

Utflykt till Vallentuna.

Publiserad av under Nyheter

Såhär trött blev Kenta efter dagens äventyr – nyttigt för små valpar att åka bil och träffa människor i helt ny miljö. Vi åkte ner till Vallentuna för att träffa Åsa (som äger valparnas pappa Olli ) och Helene. Åsa bor i Göteborg så det var första gången hon såg valparna ”live” – passade bra att träffas när hon var på utställning i närområdet. Bra gick det för henne oxå – söta Ridotto Simona fick certifikat, grattis Åsa!

Vädrets makter var med oss så vi kunde lämna valparna i bilen och titta lite på bedömningen oxå – roligast var nog att träffa alla ”gamla” dalmatinervänner, desutom hjälpte snälla Carin ( f d Andreasson) oss att ta riktigt fina kort på valparna – jag väntar med spänning på att se resultatet.

1 kommentar finns

Maj 21 2011

Ändrade planer.

Publiserad av under Dagbok

Både för oss och tydligen även för ett par presumtiva valpköpare som inte har någon ny familjemedlem :-). Vi kommer att behålla Ace of Spades King Creole (Crille) hemma, jag (Monika) fick min vilja fram att det skulle sparas en hanhund :-). A o S Knock on Wood kommer flytta hem till Leif Svahn som vi känt sen 70-talet – han ägde även mamma ”Ivy” (T-Cart Ivory Bell) till vår I-kull – ”Daisy” kommer ju därifrån.

Nu vill både A o S Kent o A o S Kate Bush flytta hemifrån! Bägge två är väldigt pigga, morska och väl socialiserade. Tränade på att gå i koppel ( se kort!!) samt åkt bil några ggr. Alla vaccinationer är dessutom gjorda nu när de är 3 månader. A o S Kate Bush har en sk blaffa, och säljs därför till reducerat pris. En blaffa är ett rent skönhetsfel – hon lämpar sig alltså inte för utställning

Kort på våra fina valpar ser ni längst upp på sidan – det finns fler på tidigare inlägg. Klicka på korten så blir de större.

Bli Först Kommentera