Arkiv för maj, 2015

Maj 27 2015

Välkommen, Malte!

Publiserad av under Nyheter

Trodde inte det skulle bli en ny dalmatiner så fort, men att vara utan hund fungerade inte alls… Jag fick låna hem Daisy från kära mor, men då var hon utan hund o dessutom trivs Daisy bättre på landet :-) Det blev ganska fort helt klart att det skulle bli en dalmatiner till.

Tur för mig att det fanns valpar hos en uppfödare som jag har stort förtroende för – tack Helle Höie, kennel Spotnik i Norge för förtroendet att låta ”Malte” komma till Sverige!

Nu har han varit hos oss i dryga 2 veckor – han tog tågresan från Oslo t Stockholm på bästa sätt, dvs han sov mest o mellan varven lycklig över alla människor som ville hälsa.

Han är absolut ingen ersättning för Leo – men han fyller ut ett tomrum på sitt alldeles egna sätt <3 duktig är han också - helt rumsren, väldigt bra socialiserad från sin uppfödare och är precis som en valp ska vara!! 2015 -05 009

1 kommentar finns

Maj 27 2015

Livet är orättvist och grymt

Publiserad av under Nyheter

Vår fina Leo finns inte mer – förra torsdagen (23/4) kom vi verkligen till vägens ände då urinstenar helt blockerade så han inte kunde kissa. I valet att operera honom för tredje gången på 5 månader eller låta honom slippa lida mer var valet lätt. För hans skull – jag är fortfarande helt förtvivlad och saknaden efter honom känns mellan varven helt ohanterlig. Som min granne sa: våran solstråle på Nissastigen finns inte mer, det är totalt mörkt. Ja, precis så känns det.

Leo blev en kort och väldigt fin parentes i våra liv – alltid lika glad och lättsam. Han smälte in i alla sammanhang och var den finaste, fina. Det känns så fruktansvärt orättvist att vi inte fick mer tid tillsammans.

Finaste Leo

Vi kommer aldrig att glömma dig, Leo <3 du finns i en speciell plats i våra hjärtan.

Bli Först Kommentera