Arkiv för augusti, 2009

Aug 30 2009

Medevi.

Publiserad av under Nyheter

Så var då den stora dalmatinerspecialen avklarad! Riktigt trevligt i år – både trevligt sällskap, trevlig domare och trevligt väder! Daisy blev 3 Chkk CK o 4 bästa tik, jag är naturligtvis jättenöjd med den placeringen! Inte det lättaste att komma med bland de 5 bästa tikarna. O så då kritiken: Lovely bitch of excellent make and shape, even black spots of good pigmentation, feminin head, dark eye, well arched neck in to good lay of shoulder, deep brisket, good bend of stifle, very showy and she can move well.

Nog den bästa kritik hon fått…Nedan lite kort från tillställningen! Tack Katta för det o resten oxå…

2 Kommentarer, skriv du oxå!

Aug 26 2009

Nya tofflor o ciklidägg!

Publiserad av under Dagbok

De kommer från Sardinien med flyg till Sverige… Tackar så mycket till Katta o Pelle som tog med sig dom hela vägen hem!… mina nya tofflor alltså! De är suveränt sköna att ha på fötterna *S* känns som jag går på moln – Daisy tycker dessutom det är hennes nya leksak = bita matte i tårna. Hon fick iaf lite annat att tänka på efter att Katta o Pelle var här o hämtade Bosse – när de hade gått letade hon bra länge efter sin kompis – mina tankar att hon behöver en lekkamrat är nog inte fel!

O så då mina fiskar… som envisas med nya äggläggningar! Ännu har det inte blivit mer än uppätna yngel – nu ser mamma o pappa ciklid betydligt mer fokuserade ut – det kanske ger resultat????

2 Kommentarer, skriv du oxå!

Aug 22 2009

Daisy o Bosse busar….

Publiserad av under Dagbok

Det är inte det lättaste att fånga dessa två på bild – för det mesta går det så fort att varken jag el kamera hänger med i svängarna! Men några kort blev det ju iaf…

Bosse har varit här sen i onsdags – matte o husse vilar upp sig på Sardinien och som vanligt fick Bosse komma hit – Daisy blir så glad när han kommer och han är inte alls till besvär, trots att jag nu både jobbar o pluggar. För tillfället är det etiska dilemmor jag pluggar flitigt *ler* ett intressant ämne som skapar diskussioner när vi är i skolan! Inte så konstigt, kanske….

I morgon blir det att åka till Vallentuna – ska vara ringsekreterare och jag ser fram emot en trevlig dag i vackert väder. Hoppas alla har en bra helg!

Bli Först Kommentera

Aug 17 2009

Norgeresan…..

Publiserad av under Dagbok

var både blöt och lerig – på lördagen började regnet strax före tikbedömningen o sen vräkte det ner resten av dagen. På söndagen var det iofs väldigt fint väder men pga regnet dan innan hade Bjerke Travbana förvandlats till en lervälling – många halkade o ramlade vilket jag faktiskt klarade mig från!

Mina tankar om att det finns många fina hundar i Norge var helt rätt – Daisy blev 3 i ÖKK m CK på lördagen o oplacerad i bästa tikklass så det var många tikar före henne. På söndagen var det ännu fler fina tikar framför henne – hon fick en slät 1….o inget CK. Om jag ska vara lite självkritisk *ler* kunde hon iofs ha varit stramare i konditionen – det blir att cykla ÄNNU mer!!

Trots väder o andra små detaljer hade vi en trevlig helg i Norge – tack till både Åsa och Helene för detta!!

1 kommentar finns

Aug 13 2009

Norge i helgen!

Publiserad av under Dagbok

Daisy är anmäld både till dalmatinerspecialen och den internationella kennelklubbsutställningen – dubbla chanser att få ett norskt championat, alltså! Även om jag inser att det finns många fina hundar i Norge *ler*…

Återkommer med resultat när vi kommer hem!

Nedan en del av mina växter – de har växt enormt sista tiden så snart får jag nog fundera på att investera i ett blombord…

3 Kommentarer, skriv du oxå!

Aug 02 2009

Bildbevis på Katta o Bosses LP1!

Publiserad av under Nyheter

Snyggingar!

Så himla fina ni är! Vem är det som är stoltast?! Katta, Bosse eller kanske möjligen Bosses uppfödare Birgitta o Monika?!

2 Kommentarer, skriv du oxå!

Aug 02 2009

Oxå ett sätt att vakna på…..

Publiserad av under Dagbok

Att vakna till en ilsken telefonsignal brukar INTE vara roligt *ler* jag förlåter såklart Katta för detta när hon ringde i morse och berättade att sista förstapriset i Lkl 1 var i hamn och att Bosse nu kan sätta LP1 framför Ace of Spades Just a Gigolo!! Jag är så glad för din skull Katta – vet hur mycket tid du lagt ner på detta – du är den bästa valpköpare man kan tänka sig.

Liten Bosse

Kort på Bosse från späd valpålder…Tala om att liten blev stor och duktig!!!!

1 kommentar finns