Arkiv för september, 2011

Sep 30 2011

Fantastisk höstdag.

Publiserad av under Nyheter

Fick ett par fina kort av Matilda på våran ”Kenta” – Ace of Spades Kent, som väl visar att det verkligen är höst nu! Men idag har det varit mer sommartemperatur – vad sägs om dryga 20 grader på eftermiddagen? En härlig promenad fick vi efter jobbet – jag blev återigen imponerad av ”Crille” som hela tiden gör framsteg och är så duktig. Kommer när jag ropar – rusar aldrig fram till andra hundar, jätteglad när vi träffar folk :-) även om han ibland blir alldeles FÖR glad och hoppar på dom….

Nu ser vi fram emot att jobba hela helgen :-( Kram, kram

Bli Först Kommentera

Sep 17 2011

Lite nyheter….

Publiserad av under Dagbok

Crille med akitakompis

Bästa kompisen :-) även om nu ”Crille” tycker väldigt mycket om allt o alla! Vi har börjat på ringträning i SKK:s garage – tanken med det är att han ska få vara med på Stora Stockholm. Oftast brukar ju jag tjänstgöra där som ringsekreterare men i år blir det att ställa ut ”Crille” som junior. Ska bli både spännande och roligt. Han sköter sig dessutom exemplariskt på träningen – vilka framsteg han gjorde på en vecka :-)!

F ö rullar allt på som vanligt – ska väl också tillägga att ”Kajsa” har hittat sin nya familj! Då hennes nya ägare Jenny o Niklas hade en inbokad resa så är hon fortfarande kvar hos Birgitta ett par veckor till. Vi är glada över att Jenny o Niklas med familj blir ”Kajsas” ägare – det kändes helt rätt när vi träffades i Medevi.

Om någon är intresserad – jag ska sälja mitt akvarium :-) det är på 540 liter och helt komplett – möjligen saknas det lite fiskar då jag bara har 2 stycken fina malar i det….Maila el ring vid intresse.

1 kommentar finns