Arkiv för juli, 2009

Jul 27 2009

Fler valpbilder samt Evas födelsedag…

Publiserad av under Dagbok

Korten på valparna ovan samt Karins son Melker – nåja, benen iaf…- har jag tagit och det kan konstateras att vill jag ta lika fina kort som Katta måste jag byta kamera! Fast jag erkänner mer än gärna att detta med fotografering är inte det som roar mig mest – jag är är rätt nöjd med min lilla Olympus…

Efter valpträffen igår åkte jag och Pernilla till Jesses krog i Kärrtorp – där firades väninna Eva på sin födelsedag med blommor och fina presenter! Delar med mig av några kort från ”partyt” o vi som var där….

1 kommentar finns

Jul 26 2009

Valpar på besök….

Publiserad av under Dagbok

Inte här *ler* men hemma hos Katta i Grödinge var det prickigt värre idag när Karin var där med Ritza o de 2 bruna valparna. Roligt att se dom igen – den bruna hanen Rally är så jättefin! Även hans syster Ruzzin är fin – roligt för Karin att det blev en tik för henne att behålla! Dessutom var de båda väldigt framåt och trevliga i sina temperament – Rally tyckte till en början att pappa Bosse var liiite läskig – men han kom snabbt på att det gick ju att busa även med honom…

Tack Katta för de fina korten som syns nedan… Kram på er alla o är någon intresserad av en brunprickig liten kille är det bara att kontakta Karin på tel: 011-63888!!

1 kommentar finns

Jul 14 2009

Födelsedag….

Publiserad av under Dagbok

Daisy blir fem år idag!!! Hipp, hipp hurra för henne – alla bussar är ju utrustade med flaggor idag – det är väl för att gratta henne, eller hur *S*?!

Nedan en favorit i repris – kortet är taget av Carin Andreasson i Avesta för drygt ett år sen. Fortfarande kvar i minnet som en trevlig utställning!

080613_avesta_aceofspades-imagine

2 Kommentarer, skriv du oxå!

Jul 12 2009

Trevlig helg!

Publiserad av under Dagbok

Igår var Daisy och jag på sjön….Till min stora förtjusning o till Daisys fasa *S* – hon uppskattade inte alls att vara båthund, vi fick både lyfta i och ur henne. Väl på båten hittade hon en fristad, m a o hytten. Där höll hon sig hela tiden – liggandes på en säng o stirrade ut på det stora hemska havet. Hon var inte ett dugg intresserad av att följa med när vi kom till Fjäderholmarna för lunch…som var en fantastisk fisk- o skaldjursgryta m aioli. Kan rekommenderas till alla som stannar till på Fjäderholmarna!!!

Har jobbar en vecka nu och det känns skönt att vara igång igen. Daisys klo är fin igen – den skadade klon är numera ett minne blott då den inte finns längre. Så nu växer en ny fin klo fram istället – jag hade önskat att den inte växte mer då det är betydligt mindre risk att hon fastnar med den!!! Se korten nedan på en klo i normal storlek o den nya ”lilla” klon… visst är det skillnad?! Kramar på er alla och ha en bra vecka.

1 kommentar finns

Jul 06 2009

Grattis igen Katta o Bosse!

Publiserad av under Dagbok

Efter lördagens ”misslyckande” d v s Bosse satte sig på platsliggningen kom tydligen den lille gossen på bättre tankar… I söndags fick dom ihop 171,5 poäng i lydnadsklass 1 o därmed det andra förstapriset – hipp, hipp hurra – ni är så j-la bra!!! Nu är det ”bara” ett förstapris kvar så har ni ert efterlängtade LP1 *ler* o jag är övertygad om att ni fixar det nästa gång.

Bosse o Katta tränar

Får ni till en lika snygg linföring som ni har här, så…..

Annars laddar jag för att börja jobba i morgon – pust o stön… fast det ska bli kul att komma tillbaks till jobbet! Känner mig klart utvilad efter dessa 2 veckor – har ju inte gjort många knop *S* så det är väl dax att aktivera sig lite?! Kramar till er alla!!

1 kommentar finns

Jul 02 2009

Fler semesterbilder.

Publiserad av under Dagbok

Nu verkar ju mina farhågor inför semestern att den skulle bli blöt rent löjliga! Har nog aldrig haft så här fint väder på en semester hemma i Sverige…

Lite kort har tagits oxå – förutom att bada o vila i en solstol blir det inte så mycket mer gjort just nu! Som ni ser börjar det lysa rött i jordgubbslandet, vi har även provsmakat o jag behöver väl inte tala om hur gott det var?! Mynta har inte fattat hur bra det är att vara i skuggan – hon envisas med att lägga sig mitt i solen o helst på altanen där det är som varmast. Den fina kinesiska hängsyrénen börjar nu sloka en aning o speciellt mycket blommor är det ju inte heller kvar på den. Sist ett kort på ”blomlådorna” som fortfarande håller sig blommande! Kramar på er alla o hoppas ni har det bra i värmen.

1 kommentar finns