Arkiv för augusti, 2012

Aug 27 2012

Trevlig helg i Visby.

Publiserad av under Nyheter

Det är tradition snart – sista helgen i augusti med resa till Gotland och ringsekreteraruppdrag på de 2 utställningarna. Alltid lika trevligt och en fin avrundning på sommaren blev det i år när vädergudarna var på sitt bästa humör.

I år bodde vi dessutom centralt på Hamnhotellet, bara att styra stegen över gatan från båten så var vi framme. Tyvärr fortfarande dessa OS-baracker :-) men det är iaf sköna sängar!

Vi hann med en kort runda inne i Visby på lördagen efter bedömningen – teinköp på Kränku blev det såklart och även lite kvalitetstid på Bageriet. Kvällen avslutades med gemensam middag och det obligatoriska Lammet. I år var det nästan en parodi :-) och jag hoppas vi kommer på en annan lösning till nästa år – planering pågår!!

Ta väl hand om er, kram

Bli Först Kommentera

Aug 14 2012

Vår fina ”skruv” Mynta har fyllt 10 år

Publiserad av under Nyheter

Mynta o Kajsa

Mynta o Kajsa

Mynta med promenadsällskap

Mynta med promenadsällskap

Mynta i skogen 2012-08-13

Mynta i skogen 2012-08-13

Otroligt hur fort tiden går! Även otroligt att Mynta fortfarande är en lika pigg, busig dam som tar för sig av livet. Kajsa är ju barnbarn till henne, trots detta är det ungefär samma fart på dom :-)

Då mamma Birgitta fortfarande är ”invalid” med sin knäfraktur har underbara grannen Mona hjälpt till med Myntas promenader de senaste veckorna, när det blev 2 unga damer som följde med var Mynta lycklig…

Sista kortet tog jag i går – jag fick lite oplanerat åka upp till Birgitta i söndags efter en misstänkt propp – tack o lov var det falskt alarm och jag kunde njuta av mina oplanerade 2 semesterdagar i ett härligt väder!

Och som avslutning, Hipp, Hipp Hurra för våran härliga 10-åring Mynta!!!

3 Kommentarer, skriv du oxå!