Arkiv för november, 2011

Nov 09 2011

Kajsa har flyttat….

Publiserad av under Dagbok

Kajsa på vårkanten 2011

Såhär såg hon ut för drygt ett halvår sen – liten o söt! Söt är hon förvisso fortfarande :-)

Och som sin syster Spotify (Ace of Spades Kylie Minougue) är hon sen några timmar tillbaka en äkta söderböna, vi hoppas verkligen att Sabine o Martin kommer få stor glädje av våran härliga tik. Det har varit mycket funderande fram och tillbaka om vi skulle ha kvar henne hemma eller ej – till slut fick förnuftet råda – det är för mycket med 4 hundar för oss. Nu håller vi tummar o tassar att det går bra med ”Kajsa” och att hon anpassar sig till storstadslivet :-)

1 kommentar finns

Nov 01 2011

November månad

Publiserad av under Nyheter

p1040382-kirri

Ovan ett sommarkort på fina ”Kirri” – Ace of Spades Kate Bush.Tur att valpköpare bidrar med kort till hemsidan :-) med tanke på hur ofta jag tar kort!

Annars rullar allt på som vanligt – sista veckorna har det varit mycket jobb och den lilla fritid jag haft har ägnats åt ”Daisy” o ”Crille”. ”Kajsa”, ”Mynta” och Birgitta har det oxå bra – i helgen ska jag upp och hälsa på, ffa ska vinterfötterna på min bil. Just idag känns det inte aktuellt då termometern visar dryga 12 plusgrader, men förr eller senare lär det väl bli snö….Jag har dessutom anmält ”Crille” dels till en valputställning i Enköping 13/11 samt till Stora Stockholm 11/12 – bra att vara förberedd på att det kan vara vinterväglag då.

Må så gott i höstmörkret, kram

Bli Först Kommentera