Arkiv för juni, 2010

Jun 22 2010

Semester och i morgon åker vi!

Publiserad av under Dagbok

Till Danmark och världsutställningen i Herning! Det ska bli kul – både att titta på närmare 200 dalmatiner och även att träffa gamla bekanta därnere. Mina första semesterdagar har mest gått åt till att kolla att hela resrutten är klar – ändra lite bokningar mm mm. Idag kommer mamma o Mynta ner från Norrtälje o i morgon fm åker vi som sagt iväg – via Göteborg för att där lämna Mynta o sen tar vi färjan till Frederikshavn. Efter en natt på hotell tar vi oss vidare till Middelfart som ska vara vår ”bas” under tiden i Danmark!

Utlovar en fyllig rapport när vi kommer hem – o glöm inte att hålla tummarna för oss!!

Kastar – lite otippat, kanske *ler* – in ett kort på mammas ”grannar”…. Hönorna är så fina där de går o pickar o sprätter!

Hönorna 2010

Kramar till alla o hoppas det fina vädret ska hålla i sig…

1 kommentar finns

Jun 12 2010

UPPDATERING!

Publiserad av under Dagbok

Är det verkligen dax att göra nu! Det är mycket som har hänt de senaste månaderna – förutom det roliga resultatet i Hilleröd, Danmark där det gick så bra för Daisy med alla championat ( Int, Nord o DKUCh) har det bara varit negativa händelser.

Min vän P-O Mattson finns inte längre. Han somnade in den 23 april efter en tids sjukdom. Det känns SÅ tomt utan honom – han finns kvar i mitt hjärta som en fantastisk, rolig och social vän som tillförde mycket i mitt liv. Nedan ett kort från specialutställningen i Iggesund förra året där jag o Daisy lyckades bli BIR o slog därmed P-O o Lufsen/Loffe som blev bästa hane – P-O var så stolt över sin egen uppfödning!!

iggesund20-0920181-bild-3-tacken

Trots allt så ser vi framåt – vi ska åka till Danmark under midsommar och vara med på World Dog Show i Herning! Det ska bli kul – närmare 200 dalmatiner anmälda till WDS o runt 100 på de 2 efterföljande circuitutställningarna. En väldig massa prickhundar att titta på alltså, o då Daisy inte har något att hämta (förutom då världsvinnartiteln *S*…) ska vi bara njuta av att vara där!

O förhoppningsvis har våra jordgubbsplantor som kan beskådas på bilden nedan ( taget med min nya mobil som är ett litet obegripligt tekniskt mästerverk!) producerat massa goda bär när vi kommer hem igen! Kram på er.

Jordgubbslandet!

Jordgubbslandet!

1 kommentar finns