Arkiv för juni, 2009

Jun 27 2009

Fler kort på Bosses o Ritzas valpar.

Publiserad av under Dagbok

Katarina var snabb att skicka – här kommer lite fler kort på ursöta valpar. Fina namn har de fått oxå *ler* Rally, Ruter Dam, Räzer samt Razzel o samtliga heter naturligtvis Kryddhundens i ”förnamn”. Intresserad av valp?! Kontakta Karin på telenr 011-63888.

2 Kommentarer, skriv du oxå!

Jun 27 2009

GRATTIS Katarina och Bosse!!!!

Publiserad av under Dagbok

Till det efterlängtade förstapriset i lydnadsklass 1!!!! I torsdags kväll lyckades dom med detta – trots att kaniner fanns i farlig närhet på platsliggningen. Jag skrev i Katarinas blogg efter den förra tävlingen – då Bosse hade satt sig på platsliggningen i vanlig ordning *ler* – att han lovade att ligga kvar på nästa tävling och det gjorde han ju!

Idag har vi varit på valpbesök hos Karin Jackson. Bosses o Ritzas valpar har nu blivit dryga 5 veckor – jättefina väluppfödda valpar!! Tur att de inte hunnit bli 8 veckor – det hade lätt kunnat bli en familjemedlem till!! Lite kort på valpar med mor o far nedan – när jag fått korten som Katarina tog kanske det blir fler o av bättre kvalitet! Men håll till godo med dessa så länge.

Bli Först Kommentera

Jun 23 2009

Semester och SOL!!!

Publiserad av under Dagbok

Ovan lite blandade semesterbilder – det första är då vårat jordgubbsland som vi hoppas ska ge lika mycket bär som det ser ut att kunna bli av buskarnas storlek och blomning att döma. Det andra på Daisy när vi plågade runt oss på en svettig promenad – bakom henne syns det rester från det evinnerliga regnandet i form av en jättepöl som Daisy tyckte var en fin vattenskål…Det sista kortet är på den fina syrenen som är precis vid våran infart.

Semestern innehåller f ö mest lata dagar *ler*…iaf för mig – lyckades iaf klippa en del gräs i går – o åkt till Vätö idag för inköp av jordgubbar och glass – ett måste när det är så här varmt! Hoppas ni som jobbar har det varmt o skönt – till övriga semesterfirare önskar jag god fortsättning på det vackra vädret… Kram på er!

2 Kommentarer, skriv du oxå!

Jun 14 2009

Regn, rusk, halt hund och lite valpbilder.

Publiserad av under Dagbok

Var är sommaren??? Om en knapp vecka ska jag ha semester och som det ser ut nu lär det bli en blöt sådan *ler*…Förhoppningsvis ska iaf Daisy då vara fyrbent – igår lyckades hon fastna med sporren i något när hon sprang lös uppe i skogen – detta resulterade i en trebent hund som har rätt så ont fortfarande, stackarn. Det har slutat blöda iaf – nu får vi se om det läker av sig själv el om jag får ta henne till veterinär.

Fick kort på ”Bosses” – Ace of Spades Just a Gigolo – o ”Ritzas” – Becajo´s Zirritza – valpar från Karin Jackson – tack Karin! Hur fina som helst…ska bli roligt att åka ner t Söderköping och se dom live!!!

4 Kommentarer, skriv du oxå!

Jun 07 2009

Städdag skulle jag ha….

Publiserad av under Dagbok

men det var inget kul alls *ler*…Tog istället Daisy o Bosse på en prommis i det härliga vädret – Katta ska ju komma o hämta sin hund idag, mutter, mutter…känns lite trist, faktiskt! Blir att ägna all tid åt Daizan istället – nu har jag dessutom ”sommarlov” från skolan – kommer kännas konstigt att ha mycket tid över. Summeringen av första skolterminen är iaf att jag är helnöjd med mig själv – jag lyckades till slut få ett MVG på den medicinska kursen!

Nedan ett kort på prickvargarna *ler*… tydligen tog det på krafterna att vi fick besök av Pernilla o Gunnar som stod utanför dörren när vi kom tillbaks från promenaden – de hade med sig fikabröd – gott, gott, tack så mycket!!

Trötta vovvar

Trötta vovvar

1 kommentar finns

Jun 03 2009

Bosse på besök!

Publiserad av under Dagbok

Bus på mattes matta.

Bus på mattes matta.

Till Daisys ( o även min!) stora förtjusning har bästa kompisen Bosse kommit till oss några dagar. Hon tycker det är toppen att ha någon att både kunna busa med och även sätta lite på plats när han blir alltför odräglig *ler*….Trots att Bosse ser hemskt bedrövad ut när han inser att ”riktiga” matte Katta ska lämna honom anpassar han sig otroligt fort – sovit snällt hela natten och han fann sig även i att jag åkte och jobbade några timmar – tror iofs att det varit lekstuga här hemma att döma av hur mattorna såg ut (typ dragspel…)…men vad gör det?!

4 Kommentarer, skriv du oxå!