Arkiv för december, 2009

Dec 27 2009

Julfirande i Roslagen!

Publiserad av under Nyheter

Ja, så här såg det ut – det mesta fanns representerat. Även en dikeskörning på självaste julafton med efterföljande bärgning för att få bilen på vägen igen *ler* (inte jag!!) – detta innebar att vi alla var rejält hungriga när vi till slut kom till bords. Vi åt mycket o god mat o senare på kvällen kom tomten oxå!

Resten av julhelgen har ägnats åt vila – undantaget när jag lekte antennreparatör med stor framgång – från knappt en kanal till hela utbudet blev resultatet efter jag klättrade upp på stegen o drog i lite skruvar o ffa rensade bort gammal spindelväv mm mm. Första hjälpen insatsen för antenndosans räkning avslutades med en rundsmörjning med 5-56 – detta fantastiska medel!

Kram på er – hoppas alla får en god fortsättning!

2 Kommentarer, skriv du oxå!

Dec 22 2009

GOD JUL!

Publiserad av under Nyheter

TACK för alla julkort – både de som kommit i min mailbox och även i min brevlåda! Jag hade avancerade planer på att göra ett ”riktigt” julkort – men av detta blev det intet *ler* – det blev för mycket jobb o alltför lite fritid. Idag fick iaf kameran följa med på kvällspromenaden – tyvärr blev det bara 2 kort – men snömängden kan ingen missa. Daisy är mer förtjust än jag i snön – trots att det är svinkallt o hon får köldkramp i de flesta tassar tycker hon ändå om att stutsa runt i snön….hmmmm????

2 Kommentarer, skriv du oxå!