Arkiv för januari, 2010

Jan 31 2010

Snö, snö….

Publiserad av under Dagbok

Som jag är trött på nu! Inte mycket som händer just nu – förutom på jobbet där vi verkligen har mycket att göra! Förra söndagen var vi iaf hos Katarina med Janne o Bosse för en promenad med efterföljande våfflor o fika som smakade kanon – dessvärre var (o är) Daisy rejält skendräktig o Bosse tyckte nog hon luktade hur gott som helst….han ägnade större delen av promenaden till våldtäktsförsök på Daisy som inte fattade någonting o vid något av dessa påhopp måste Daisy ha sträckt sig. När vi kom tillbaka hem till Katta hade jag en rejält halt hund som knappt ville sätta ner sitt ben. Vi tog oss hem iaf o redan på kvällen var hon märkbart bättre. Men fortfarande blir det inte mer än korta koppelpromenader – jag tog en längre sväng för några dagar sen o det resulterade i en halt hund igen, suck…

Fast vi ser fram emot vår o sommar iaf *ler* – har anmält Daisy till världsutställningen i Herning Danmark som går av stapeln midsommarhelgen. Vi har även bestämt oss för en annan utställning i Danmark under våren så det blir mkt åkande dit. Fast just nu känns det rätt absurt att boka campingstugor *S* – vi hoppas att all snö har smält undan till maj iaf…Kram på er alla o snart är våren här = något att se fram emot!!

Bli Först Kommentera

Jan 08 2010

God fortsättning på 2010!

Publiserad av under Dagbok

O kallt är det *ler*….jag som inte brukar använda täcken på mina hundar i någon större utsträckning har tvingats kapitulera o sätter nu täcke på Daisy när temperaturen visar mer än -10. Hon gillar verkligen täcket – kanske beror det på den fina, röda ”raggarkragen”???

Jag läste någonstans om vilka målsättningar man har under det nya året – när det gäller hundarna är det att Daisy ska få sitt Internationella o Nordiska championat – väldigt blygsamt *S* men det saknas ”bara” cert o CACIB i antingen Danmark el Norge! Vi har hittat en lämplig utställning i Danmark o hoppas naturligtvis att resan ska ge önskad utdelning. Övriga målsättningar är att vara klar med mina studier under året – det har gått lite på halvfart under hösten av olika anledningar men jag hoppas jag ska kunna klara av det mesta (om inte allt) under detta år!

Kramar på er alla….

3 Kommentarer, skriv du oxå!