Arkiv för mars, 2016

Mar 29 2016

Vår fina solstråle!

Publiserad av under Nyheter

Malte – Spotnik’s Music Maker – gör vad han kan för att fylla ut tomrummet efter Daisy. Som hans namn antyder, han är rätt musikalisk av sig och det visar sig främst när han blir glad – då är det mycket snack på Maltes alldeles speciella sätt, han sjunger :-) När han fattar att det är dags att gå upp på morgonen brukar vi belönas av att höra Malte uttrycka sitt gillande. Annars är det väldigt tyst…..och det kommer ta tid innan vi återhämtar oss efter denna totalchock som det blev efter Daisys bortgång.

2016-Malte 0182016-Malte 003

Bli Först Kommentera

Mar 21 2016

Vi har återigen fått ta adjö……

Publiserad av under Nyheter

Daisy – SVV-15, CIB o NORDUCh Ace of Spades Imagine var en klart lysande stjärna på jorden och nu lyser hon vidare på himlen. Vår CrazyDaisy som kunde vara den roligaste, knasigaste och mest underbara hund som kan tänkas.

681

Hon levde verkligen ett långt och bra liv – typiskt att när vi hade hittat ett bra preparat för hennes leder blev det helt andra orsaker till att hon fick vandra vidare – magomvridning. Några har frågat hur man undviker detta och mitt svar är att det går inte. För visst ska hundar få gå ut och visst ska de få mat? Det är ju detta som är deras liv! Men som med allt annat gäller sunt förnuft, kanske inte hårdmotionera och ge stor mängd mat alltför snabbt inpå.

Saknaden är hemsk, det har varit många av våra hundar som ryckts bort från oss de senaste 4 åren – Leo och Crille alldeles för unga och Mynta o Daisy, 2 gamla tanter som iofs uppnått aktningsvärd ålder men som vi trodde hade fler år kvar. Så blev det inte.

1 kommentar finns