Arkiv för september, 2012

Sep 30 2012

Det går inget bra nu…..

Publiserad av under Nyheter

Så är det! De tråkiga händelserna avlöser varandra känns det som :-(

Vi kan börja med mina försök att få med flera ”valpar” på MH-beskrivning – jag är ju väldigt angelägen om att de ska beskrivas. Inte bara för mig som uppfödare, utan ffa för att ägarna ska få bra verktyg för bästa möjliga hundägande. Tyvärr blev inget som planerat – tanken var att 4 stycken skulle beskrivas idag i Finspång och att även jag skulle åka ner. Då hade vi kunnat ha en syskonträff oxå :-) Tyvärr är det bara en som är med idag och orsaken till detta är flera – både platsbrist på MH samt att jag uppenbarligen misslyckats totalt att inspirera mina valpköpare att göra detta! Kändes verkligen som jag lagt ner hur mycket jobb på att ringa o maila runt helt i onödan. Nåja, förra helgen lyckades jag få med ”Kenta” (Ace of Spades Kent) på ett MH i Norrköping istället och det var väldigt trevligt, både att träffa honom o matte Matilda. Dessutom tror jag att det var oerhört nyttigt för matte att se och uppleva ett MH :-) ”Kenta” gjorde det dessutom väldigt bra! Här ett kort ifrån samarbetsleken.

kenta-mh-2012-09-22-002

Sen är det turbulenta tider på mitt jobb – hela Ny Gemenskaps verksamhet, som hittills legat i innerstan, är under flytt till närförort Västberga. Känns otroligt deppigt, både att packa ihop hela ”Kammis” samt att veta att de som behöver oss mest inte kommer kunna ta sig till Västberga lika enkelt. Men, men det kanske blir bra i slutändan?! Vi får se :-)

crille-i-t-shirt-001

o så det allra jobbigaste – Crille har klåda :-( såpass att jag i natt faktiskt satte på honom en T-Shirt för att undvika att han kliade sönder sig totalt. Han har under ett par veckor kliat sig lite mer än vad som kan räknas som normalt samt att han på bakben och runt svansrot haft lite utslag. Jag tänkte att han säkert stoppat i sig något rejält olämpligt – ffa då det verkade lägga sig efter någon vecka. I går, när han var ensam ett par timmar, möttes jag av en rätt blodig hund som hade kliat sönder huden under armbågarna – stackars liten :-(

Återstå att se om mina misstankar om rävskabb besannas hos veterinären i morgon eller om han är ett ordentligt allergifall???

Som sagt, det går inge bra nu :-(

Bli Först Kommentera