Arkiv för november, 2009

Nov 29 2009

Advent….

Publiserad av under Dagbok

O med det följer ju att det ska fram julpynt! Så även här – efter att jag igår faktiskt putsade mina köksfönstren – kan säga att det behövdes *ler* då en helt ny omvärld syntes genom fönstren…har jag idag fortsatt med att byta till ”vintergardiner”. Även en adventsstake lyckades jag skaka liv i. Så nu är det klart för jul m a o! Bara att invänta den första snön – istället för detta eländiga grågråväder som aldrig verkar ta slut. Fast solen har lyckats visa sig iaf några timmar denna helg då jag dessutom varit långledig…

4 Kommentarer, skriv du oxå!

Nov 15 2009

Novemberrusk!

Publiserad av under Dagbok

Har det varit och är fortfarande….För att göra något åt den gråa vardagen som är det rådande tillståndet just nu *ler* beslöt jag mig för att åka upp till landet när jag nu var långledig! Trodde väl inte att det skulle bli solsken direkt – men hade väl hoppats på lite trevliga promenader UTAN regn. Fel, fel…I fredags när jag och Daisy kom med bussen var det fortfarande uppehåll men efter det har regnet stått som spön i backen mestadels hela tiden. Tur att det finns mysig brasa, en god bok samt förträfflig mat! Det räddade helgen rätt så bra *S*….

Lite kort tog jag oxå – det första är taget på bussen mellan Brommaplan och Danderyds sjukhus när det för en gångs skull fanns gott om plats för Daisy – tillhör absolut inte vanligheterna då hon för det mesta måste rulla ihop sig till en mycket liten kanelsnäcka! Det andra visar hur Manne tycker Mynta bäst utnyttjas – som hans privata huvudkudde såklart!

2 Kommentarer, skriv du oxå!