Arkiv för mars, 2011

Mar 27 2011

Valparna 6 veckor o allt är som vanligt igen!!!

Publiserad av under Nyheter

Mynta i mattes knä...

Mynta i mattes knä...

Utslagen Crille

Utslagen Crille

Birgitta är hemma igen – i fredags kom hon från sjukhuset till allas stora glädje men gladast var nog Mynta! Eller om det var jag, kanske?! Underbart iaf att ha henne hemma, visserligen trött efter alla påfrestningar men hon ska få ta det lugnt en stund framöver :-) Tur att jag kan ha semester från jobbet o sköta valparna – nu börjar de bli verkligt livliga o kraven på utrymme o aktiviteter blir större för varje dag, m a o precis som det ska vara!

Tack t alla för stöd o uppmuntran under de dagar som jag svävade i ovisshet över mamma Birgittas hälsotillstånd – det behövdes verkligen….

Kram, kram

4 Kommentarer, skriv du oxå!

Mar 20 2011

Nu är valparna 5 veckor, massor av bilder.

Publiserad av under Nyheter

3 Kommentarer, skriv du oxå!

Mar 13 2011

Valprapport nr 3 med kort!

Publiserad av under Nyheter

Valpar 4 veckor

Valpar 4 veckor

Det blev ett kort från valplådan iaf – Tack snälla Kerstin o Conny för bidrag!

2 Kommentarer, skriv du oxå!

Mar 13 2011

Valprapport nr 3

Publiserad av under Nyheter

Och tyvärr inga bilder – olyckliga omständigheter (Birgitta på sjukhus) innebär att jag är kvar uppe på landet med en långsam anslutning t Internet och då har jag inget tålamod att ladda upp bilder!

Valparna mår iaf utmärkt! De har väl knappt märkt att det blivit ”mattebyte” utan verkar obekymrade – de äter, sover och leker så smått. Favoritsysslan i dag verkar vara att förkovra sig i tidningar som bara valpar kan…

Återkommer snart – med bilder!

Kram, kram

Bli Först Kommentera

Mar 06 2011

Rapport nr 2 från valplådan.

Publiserad av under Dagbok

Utan kort denna vecka – lovar nya kort efter nästa helg.

De växer så det knakar – även ”Lilleman” som vi nu inte alls är oroliga för längre. Köttfärs med äggula äter de med förtjusning, nu har det även börjat introduceras ris oxå. O i morgon är det dags för majsvälling för första gången, spännande att se hur många som tänker bada i den :-).

Det är heller inga tveksamheter på att samtliga hör – alltid skönt när den ”milstolpen” är passerad!

Teckningar och färger syns tydligt nu också….o det som vi trodde när de var nyfödda stämde ju. Alla killarna är brunprickiga, 2 av tjejerna svartprickiga o en tik brunprickig.

2 Kommentarer, skriv du oxå!