Jun 05 2011

Aktiviteter med mormor samt GRATTIS till Katta o ”Bosse”.

Publicerades av kl 1:10 e m i Nyheter

"Kenta" på ryggmynta-o-valpar-062011-0051"Kenta" o "Crille" vill ha "Myntas" ben....

Såhär kul kan valparna ha med sin gamla mormor ”Mynta” – att få gå på promenad med henne ses tydligen som en riktig höjdare :) De går SÅ fint bredvid henne – de har en hälsosam respekt för den äldre generationen. De skulle heller inte drömma om att försöka ta benet ifrån henne längre – det resulterar raskt i en rejäl åthutning samt ryggläge….

O sist men inte minst – Vi grattar valparnas morbror ”Bosse” ( LP1 Ace of Spades Just a Gigolo) med förare/ägare Katta till det första priset i lydnadsklass 2 – ni är så grymt duktiga och värda denna framgång!! Nu ser vi fram emot en ny lydnadstitel :-)

Bli Först Kommentera

Trackback URL | Kommentarer RSS

Skriv gärna din kommentar