Apr 01 2011

Senaste nytt!

Publicerades av kl 10:24 f m i Nyheter

Allt går som på räls :-) mamma mår bättre o bättre, valparna växer o nu har vi även fått registreringsbevisen o därmed är de också officiellt döpta. Killarna heter Kent, Kizz, King Creole och Kalle Moraeus, tjejerna Kate Bush, Kylie Minogue och Knock on Wood. På tisdag kommer det också individuella kort på dom, jag hoppas ”proffsfotografen” kommer i helgen och gör en insats annars får det bli lite mer amatörmässiga kort.

Valparna har oxå varit ute så smått när det har varit väder för det – ganska kul o se hur de reagerade när de konfronterades med snö, usch vad kallt o otäckt det var :-) det blev en snabb reträtt uppför trappan.

Återkommer på tisdag… Kram

1 kommentar finns

1 kommentar finns till “Senaste nytt!”

  1. Kerstin & Coon 02 Apr 2011 at 11:27 f m

    Vi längtar efter er!

Trackback URL | Kommentarer RSS

Skriv gärna din kommentar