Jan 07 2014

Nytt år – 2014

Publicerades av kl 3:33 e m i Nyheter

Nytt år och nya förhoppningar. Förra året blev det ingen liten sammanfattning som brukligt, det hade ju sin förklaring i o m Crille som då stod under utredning för sitt klieri. Inte kunde jag då tänka mig att det skulle sluta så fruktansvärt som det gjorde – att vi i maj tvingades ta det helt ofattbara beslutet att han inte skulle behöva plågas mer. Vår fina Crille pojke som bara blev dryga 2 år – fortfarande kan jag känna en obeskrivlig saknad efter honom. Ibland kommer också funderingar på om vi gjorde rätt eller inte :-( och även frågan om vad som orsakade detta. Frågor som aldrig blir besvarade.

nord-jv-2011-ace-of-spades-king-creole

Crille var inte bara en snygg kille :-) han var oxå otroligt stabil i temperamentet. Jag är glad över att hans 6 syskon inte har några klådproblem och att någon av dom förhoppningsvis kommer att föra linjerna vidare!

Som om det inte skulle vara nog med detta :-( även Bosse – Ace of Spades Just a Gigolo fick somna in – alldeles för tidigt även han då han bara var 7 år. Trots att hans matte Katarina gjorde allt ( o lite till ) för att komma tillrätta med hans artros.

Galen Bosse

Världens snällaste ( o lydigaste ) Bosse kunde se rätt galen ut oxå!

Allt annat elände som hände 2013 kanske jag orkar ta någon annan gång :-) lite mer upplyftande saker hände ju faktiskt oxå. Ffa nytillskottet från Estland ;-) lilla charmtrollet Leo, Alphadirato Lion King som verkligen har fyllt det stora tomrummet som Crille lämnade efter sig. De är inte ett dugg lika ( tur det, kanske…) varken till sätt eller utseende. Gemensamma nämnare är att de är brunprickiga o otroligt snälla.

Leo när han var liten valp

Leo när han var liten valp

Leo har redan visat framtassarna i utställningsringen – på SKK:s internationella utställning i Gimo 15 september blev han BIS-3 valp! Även Daisy, CIB o NORDUCh Ace of Spades Imagine, skötte sig utmärkt – bästa dalmatinerveteran och utplockad bland de 7 bästa veteranerna i ”Stora ringen”.

Daisy o Leo med fina rosetter!

Daisy o Leo med fina rosetter!

Nu ser vi fram emot 2014 som bara kan bli bättre än det förra…Planerna är att gå någon kurs med Leo, gärna med inriktning på att spåra men naturligtvis även allmänlydnad. Några utställningar funderar vi oxå på :-)

Till sist vill jag önska alla en god fortsättning på 2014!

Bli Först Kommentera

Trackback URL | Kommentarer RSS

Skriv gärna din kommentar