Sep 17 2011

Lite nyheter….

Publicerades av kl 1:52 e m i Dagbok

Crille med akitakompis

Bästa kompisen :-) även om nu ”Crille” tycker väldigt mycket om allt o alla! Vi har börjat på ringträning i SKK:s garage – tanken med det är att han ska få vara med på Stora Stockholm. Oftast brukar ju jag tjänstgöra där som ringsekreterare men i år blir det att ställa ut ”Crille” som junior. Ska bli både spännande och roligt. Han sköter sig dessutom exemplariskt på träningen – vilka framsteg han gjorde på en vecka :-)!

F ö rullar allt på som vanligt – ska väl också tillägga att ”Kajsa” har hittat sin nya familj! Då hennes nya ägare Jenny o Niklas hade en inbokad resa så är hon fortfarande kvar hos Birgitta ett par veckor till. Vi är glada över att Jenny o Niklas med familj blir ”Kajsas” ägare – det kändes helt rätt när vi träffades i Medevi.

Om någon är intresserad – jag ska sälja mitt akvarium :-) det är på 540 liter och helt komplett – möjligen saknas det lite fiskar då jag bara har 2 stycken fina malar i det….Maila el ring vid intresse.

1 kommentar finns

1 kommentar finns till “Lite nyheter….”

  1. kattaon 23 Sep 2011 at 6:07 f m

    Ni är så duktiga! Härligt att Kajsa hittat ett nytt hem, supertrevlig familj också ju =)
    Ska vi försöka träffas i helgen så du blir av med lite hundmat? Kram

Trackback URL | Kommentarer RSS

Skriv gärna din kommentar