Mar 21 2016

Vi har återigen fått ta adjö……

Publicerades av kl 5:03 e m i Nyheter

Daisy – SVV-15, CIB o NORDUCh Ace of Spades Imagine var en klart lysande stjärna på jorden och nu lyser hon vidare på himlen. Vår CrazyDaisy som kunde vara den roligaste, knasigaste och mest underbara hund som kan tänkas.

681

Hon levde verkligen ett långt och bra liv – typiskt att när vi hade hittat ett bra preparat för hennes leder blev det helt andra orsaker till att hon fick vandra vidare – magomvridning. Några har frågat hur man undviker detta och mitt svar är att det går inte. För visst ska hundar få gå ut och visst ska de få mat? Det är ju detta som är deras liv! Men som med allt annat gäller sunt förnuft, kanske inte hårdmotionera och ge stor mängd mat alltför snabbt inpå.

Saknaden är hemsk, det har varit många av våra hundar som ryckts bort från oss de senaste 4 åren – Leo och Crille alldeles för unga och Mynta o Daisy, 2 gamla tanter som iofs uppnått aktningsvärd ålder men som vi trodde hade fler år kvar. Så blev det inte.

1 kommentar finns

1 kommentar finns till “Vi har återigen fått ta adjö……”

  1. Marianne Enbergon 05 Jan 2019 at 1:26 f m

    Hej Monika, läser på er hemsida om alla fina hundar och inser att jag inte berättat att även Inga är i hundhimlen, men det förstod du säkert med tanke på hennes ålder. Hon blev ändå 13+. Vi saknar henne varje dag. Kramar Marianne och Roffe

Trackback URL | Kommentarer RSS

Skriv gärna din kommentar