Apr 28 2011

Nyheter om våra valpar.

Publicerades av kl 11:51 f m i Nyheter


Klicka på korten så blir de större!

Det är full rulle hos oss trots att 3 valpar har flyttat till sina nya ägare. Nästa vecka flyttar Ace of Spades Kate Bush till en av våra ”gamla” valpköpare – Charlotte hade en valp från vår H-kull och jag är så glad över att hon återkom till oss när det var dags att köpa en valp igen.

Den bruna tiken Ace of Spades Knock on Wood (Kajsa) stannar kvar hos oss – o då återstår det 2 killar som ska ha var sitt bra hem. Ace of Spades King Creole (Crille) ser verkligen lovande ut, helst skulle jag nog vilja behålla honom hemma men av praktiska skäl fungerar inte det. Önskemål på fodervärd/delägare är att du bor inom rimligt avstånd från Stockholm samt att du har intresse för utställning.

Ace of Spades Kent (Kenta) söker ett bra hem hos någon som uppskattar en mjuk o go liten kille – han är våran ”Tjuren Ferdinand” i kullen.

Vid intresse för någon av våra fina killar – kontakta oss antingen per mail el telefon.

Bli Först Kommentera

Trackback URL | Kommentarer RSS

Skriv gärna din kommentar