Okt 17 2010

Det är höst nu!

Publicerades av kl 1:14 e m i Nyheter

Det syns kanske på korten *ler*… som är tagna med min mobil så kvalitén är inte den bästa. Men onekligen praktiskt med en hyfsad kamera i mobilen för mig som ALLTID har mobil med mig men sällan kamera.

Det händer inte så mycket här nu – jag har lite lösa planer för nästa år som OM de går i lås kommer innebära en valpkull med ”Ginnie” som mamma – ”Ginnie” som egentligen heter Ace of Spades Just Like Heaven och hon är en dotter till ”Mynta” o ”Manne”. För oss känns det viktigt att behålla våra ”gamla” linjer – ”Ginnie” är barnbarnsbarn (hmm…blev det rätt nu?!) till vår första tik CIB o NORDUCh Chess Liz-Taylor ”Lisa” som inte bara var en vacker tik – hon hade ett synnerligen rastypiskt temperament med rasens utmärkande smarthet. På ett sätt känns det dessutom mer värdefullt att ”Ginnie” får en kull valpar efter sig än ”Daisy” – baserat på det faktum att ”Daisys” blod finns representerat i hög grad i hela Norden – det som finns bakom ”Ginnie” är snarare underrepresenterat! Vi hoppas verkligen att våra planer ska klaffa denna gång….

Försökte få in ett kort på en ung ”Ginnie” men lyckades inte – det lär komma ett senare!

Andra funderingar är om ”Daisy” ska anmälas till Cruft´s! Hon kvalificerade sig dit på utställningen i Hilleröd, Danmark o då det har varit en av mina drömmar under många år att få ställa ut på ”Världens största hundutställning” – vet inte om den är störst längre iofs…- kan det nog bli så att det blir en resa till Birmingham under mars månad – kul att ha något att se fram emot nästa år är det iaf…Kramar till er alla o glöm inte att klä på er ordentligt nu när det är kallt ute, burr….

2 Kommentarer, skriv du oxå!

2 Kommentarer, skriv du oxå! till “Det är höst nu!”

  1. Evaon 17 Okt 2010 at 3:22 e m

    Oj vad spännade att åka till Världens största utställning och att få ställa sin hund det är ju en dröm men det lyckas vi nog inte. Men lycka till och det är ju klart att ni skall åka.

  2. kattaon 20 Okt 2010 at 8:32 f m

    Klart att snygga Ginnie ska ha valpar…Och Crufts, det är ju såå coolt!!
    Idag varnar de på nyheterna att första snön ska komma och med den det första snökaoset…kram på er

Trackback URL | Kommentarer RSS

Skriv gärna din kommentar