Jul 04 2010

Sista semesterdagen…

Publicerades av kl 3:48 e m i Dagbok

O varmt är det! Känns inte som någon höjdare att börja jobba i morgon även om jag ”bara” ska avverka 3 veckor innan det är dags för nästa semester.

Vi orkar knappt röra oss *ler* möjligen ner till Kyrksjön för lite plaskande med fötter o tassar. Sen vi kom hem från den äventyrliga trippen till Danmark har dagarna mest bestått av vila – både för min o Daisys del i Bromma o Birgitta o Mynta har kommit hem t Norrtälje välbehållna. Mynta är väl den som har mest ”sviter” efter resan då hon uppenbarligen har ont i sin hals/stämband!! Alltför mycket högljudda protester mot att tvingas bo på hundpang *S*….

Gläds fortfarande över alla trevliga minnen från Danmark!! Med lite distans känns det om möjligt ännu bättre – vi träffade så mycket trevligt folk från Europa och det är bara att beklaga dom som inte var på plats! Även om chanserna att vinna på någon av dessa enorma utställningar är begränsade finns det så mycket annat lärorikt att ta med sig hem. Nya kontakter, många fina hundar att titta på, samt trevlig samvaro är inte att underskatta.

Sista kortet från vår resa är när vi lämnar svenskt vatten för danskt – tänk om vi då hade vetat vad som väntade oss för överraskningar – både positiva o negativa!

Vi lämnar Sverige o närmar oss Danmark

Bli Först Kommentera

Trackback URL | Kommentarer RSS

Skriv gärna din kommentar