Feb 20 2010

Veteran still going strong!

Publicerades av kl 3:15 e m i Dagbok

Bessi - en snygg tonåring!

Bessi - en snygg tonåring!

Det får man ju verkligen säga om Bessi! Hon har fyllt 13 år o är fortfarande en pigg dam – jag tycker det är SÅ roligt när valpköpare hör av sig!! O ännu roligare att de har haft glädje av henne i så många år – vi kan jämföra detta med våran egen Manne som fyller 14 i april – trots lite ålderstecken njuter han fortfarande av livet och underhåller matte Birgitta på alla tänkbara sätt….

Daisy är helt bra i sitt ben nu – vi fick några dagar när vi kunde gå lite mer normala promenader. Sen kom nästa komplikation – kennelhosta….På ett sätt får jag väl se det som tur i oturen – vädret inbjuder INTE till långpromenader o vi har inte några inplanerade aktiviteter den närmsta tiden!

Kram på er.

2 Kommentarer, skriv du oxå!

2 Kommentarer, skriv du oxå! till “Veteran still going strong!”

  1. kattaon 22 Feb 2010 at 1:44 e m

    Vad härligt att de är så friska i sådan hög ålder.
    Helgen löste sig då Lisa tog hundarna på dagen på Lördagen och sedan åkt jag hem och tog hand om dem. Snacka om snömängder…Hoppas daisy blir frisk snart..Kram!

  2. Pernillaon 26 Feb 2010 at 5:46 e m

    Fin dam ni fött upp! Alltid kul att se pigga äldre hundar!

Trackback URL | Kommentarer RSS

Skriv gärna din kommentar