Jan 29 2014

Internet, bra eller dåligt?

Publicerades av kl 5:03 e m i Nyheter

Det kan vi alla fundera på :-) jag erkänner att jag skulle ha svårt att klara mig utan, både privat men även i jobbet. Det blir ju så mycket enklare – både att hålla kontakt med vänner och familj som bor långt bort, men även det mesta i vardagen blir enklare när det går att beställa biljetter via nätet, boka tid hos läkare o även shoppingrundan kan göras bekvämt hemifrån ;-)

MEN, det finns ju negativa sidor oxå. Ffa när det gäller de sk sociala medierna. Jag är med i ett antal grupper på Facebook, med tanken att kunna tillföra något. Givetvis också att kunna dra lite egennytta av det som skrivs o diskuteras i de olika grupperna. Ibland är det givande men tyvärr lika ofta inlägg som iaf får mig att fundera på varför jag ödslar tid på Internet :-) Möjligen låter jag ibland som en ”besserwisser” :-) men å andra sidan – i mitt fall har jag haft dalmatiner sen 1978 i familjen, haft uppfödning sen 1990 och har själv en gång i tiden gjort precis alla misstag de ”nya” gör nu! Därför försöker jag hjälpa till, så gott det går ;-) men efter alla inlägg som egentligen bara påvisar att erfarenhet ger man inte ett dugg för vet jag inte om min medverkan är så självklar längre. När jag dessutom fick höra hur ”fel” det var att gilla ett kort….då blir jag väldigt fundersam på vad Facebook kan ställa till med.

Som sagt, i detta fall var Internet inte så bra ;-)men inte vill jag vara utan det iaf! I framtiden ska jag verkligen försöka uttrycka mig på ett sätt som inte kan missförstås :-)

Kramar till alla o God Fortsättning på det nya året.

Bli Först Kommentera

Trackback URL | Kommentarer RSS

Skriv gärna din kommentar