Apr 24 2013

Detektivarbetet fortsätter.

Publicerades av kl 12:04 e m i Nyheter

Vi vet fortfarande inte vad som orsakar Crilles klåda :-( Provsvaret gällande kvalsterallergi var negativt. Iofs något att verkligen gilla, då kvalsterallergi inte är något roligt alls. Men….jag vet inte om det är så mycket bättre att inte veta något alls?

Nu är Crille hos matte Birgitta i Roslagen :-) Han är kortisonfri sen 13 dagar tillbaka och det fungerar väl sådär. Han har kliat sönder sig duktigt, känns verkligen horribelt att utsätta honom för detta men enligt hudproffsen på Djurakuten är det nödvändigt. I morgon ska vi på återbesök till Djurakuten och då ska även Mynta följa med :-( för under denna tid som Crille varit hos Birgitta har hon också börjat klia. Inte alls i närheten av Crilles tokklieri, men dock, hon kliar sig. Så nu ska det utredas lite mer, ffa om det kan vara ohyra av något slag, och min känsla att vi aldrig kommer tillrätta med detta utan bara famlar runt i totalt mörker växer sig bara större. Hopplöst är ordet….

Bli Först Kommentera

Trackback URL | Kommentarer RSS

Skriv gärna din kommentar