Okt 17 2011

Välkommen tillbaka Kajsa!

Publicerades av kl 4:09 e m i Dagbok

Ja, efter en vecka blev det så :-) Bara att konstatera – ibland blir det absolut inte som man tänkt sig.

I lördags kväll kom ”Kajsa” till Bromma och då jag hade ett ringsekreterarjobb för Vinthundsklubben i Vallentuna under helgen fick hon helt sonika följa med dit på söndagen. Trots att jag hela dagen var upptagen i ringen (fransk domare som iofs talade engelska men tänkte på franska tog förskräckligt lång tid på sig :-) ) och hon fick rastas av vilt främmande människor tyckte hon hela tillställningen var jättekul – från raggiga varghundar till små italienare. Fast gladast blev hon såklart när matte Birgitta kom med ”Mynta” o ”Crille”. Vi tyckte det bästa var att hon fick komma tillbaka till mamma Birgitta då hon inte är lika van som ”Crille” vid rutinerna som råder här i Bromma.

Nu ska vi ”bara” bestämma oss för hur vi ska göra med ”Kajsa”, behålla henne hemma eller hitta en ny ägare?! Vi funderar :-)

1 kommentar finns

1 kommentar finns till “Välkommen tillbaka Kajsa!”

  1. Pernillaon 19 Okt 2011 at 10:44 f m

    Hej Monika! Ni har fullt upp med hundarna ser jag :-) Kul att det fungerar så bra med Crille! Tiden bara försvinner iväg… Men nu jobbar jag inte längre utan går bara hemma och väntar på att människovalpen ska komma. Så har du tid och lust att ta en promenad någon dag vore det jättekul!
    Kram kram

Trackback URL | Kommentarer RSS

Skriv gärna din kommentar